Om

En Kopp Zen Tehus har funnits sedan 2002 i Bohuslän. Tehuset har vuxit och 2012 blev verksamheten till ett aktiebolag och som bifirma av Qiongs AB. Samma år har verksamheten flyttats till Stockholm.

En Kopp Zen  som tehus äger två huvudfunktioner, dvs matservering & teförsäljning, men även tillverkar egna te baserade produkter som till ex verksamhetens mest efterfrågade temarmelader.

Taiwanese fresh taste: är mat idén som vi har på En Kopp Zen Tehus. Här serverar vi dig det du väljer utav våra tallriks menyer med utsökta östasiatiska maträtter lagas och serveras så råvarorna behåller sina färska, goda och naturliga smak. Tallriks menyerna innehåller en idealisk balans mellan protein, grönsaker med rotfrukter & mindre del av fullkorn kolhydratvarianter.

Fina Teer: Här hos oss finner du massor av fina kvalitets tesorter i lösvikt, från vitt-, grönt-, oolong, och rött-  till svartte att köpa hem. Vi ger guide till vilket te passar vilka mat och ser till att du får bara de finaste teer i kvalitet och smak. Teförsäljning görs via våra samtliga stationerade tehus i Stockholm och via vår internetbutik här på hemsidan.

Te marmelader: verksmahetens mest efterfrågade te marmelader finns att köpa båda på våra samtliga stationerade tehus i Stockholm och på vår internet butik ( snart tillgänglig här på vår hemsida, men än så länge är ni välkomna att köpa genom att skicka oss ett mail och betalar på vårt bankgiro).

Mål & Ambitioner: Vårt mål är att lyckas fortsätta växa över hela landet så har vi möjligt att kunna servera er oavsett var befinner ni er, och på ett så utmärkt sätt och kvalitet så möjligt.

Välkomna!

En Kopp Zen Tehus

2 thoughts on “Om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *